Nova prodavnica "LIU JO"

Novitet u ponudi! Nova prodavnica u ulici Šenoina br.16 '' LIU JO'' . Pored ženskog italijanskog LIU JO brenda od sada je dostupan i LIU JO UOMO – muškarac.


Kolekcija Urban Dandy je posvećena muškarcima koji su svjesni svog izgleda, čistih i jednostavnih linija. Modeli su posvećeni muškarcu koji zna da miksuje sartorial ukus kombinujući ga sa modernom klasikom uz dosta denima, što sve upotpunjuje njegov casual look. Urbani putnik bira garderobu sačinjenu od laganih komada koji mu pomažu da živi punim plućima, ne odustajući od osnovnih urbanih detalja koji čine jedinstvene i sofisticirane outfite. Zaštitno lice brenda za sezonu proljeće/ljeto 2016. je italijanska fudbalska zvezda, nekadašnji fudbaler i trener, Fabio Cannavaro.


Ovo je pravo osvježenje u muškoj modnoj konfekciji sa tekstilom i assesoarom. U ponudi ovog savršenog modernog enterijera se nalaze i druge brendovi obuće poput Nerogaridini, Rossi, Formentini, Geox ,Skechers i Tamaris a tu je i Mexx corner kako bih dao novu dimenziju svega.


Ne smijemo zaboraviti LIU JO ženu čija je nova kolekcija za proljeće ljeto dizajnirana za dinamične i lepršave dame, koja odiše laganim, svježim raspoloženjem koje duboko objedinjuje dušu brenda i odjeva ih u luksuzne, moderne materijale.